Ο φόβος του Θεού Essentials x Converse Chuck 70 δίνει ένα μάθημα στον μινιμαλισμό

Μια μινιμαλιστική ανάληψη μιας διάσημης σιλουέτας, η ανησυχία του Θεού Essentials x Converse Chuck 70 έρχεται σε ένα εκπληκτικό γκρι χρώμα που δημιουργήθηκε για να επιλέξει απολύτως κάθε εφαρμογή. Ένα βασικό και αποτελεσματικό στυλ αυξημένο με λεπτές λεπτομέρειες, η πιο πρόσφατη συνεργασία της FOG είναι μια ζωτική προσθήκη στη συλλογή σας.

Στην υπογραφή του Converse Hi-Top Silhouette, η πλευρά είναι διακοσμημένη με το παγκόσμιο δημοφιλές έμπλαστρο λογότυπου και η φτέρνα τελειώνει με ένα συνδυασμό Converse και ανησυχίας για το branding του Θεού. Τα κορδόνια έρχονται περισσότερο από το κανονικό και τυλίγονται γύρω από τον αστράγαλο για μια ρετρό αίσθηση. Το πέλμα είναι υφή βάφλας για λαβή υψηλής ποιότητας και το δάκτυλο ενισχύεται για ανθεκτικότητα και σταθερότητα.

Εικόνα μέσω του Pacsun
Δημιουργήθηκε προσεκτικά από την ανησυχία του ιδρυτή του Θεού Jerry Lorenzo, αυτό το παπούτσι είναι γεμάτο με το DNA υπογραφής της μάρκας μόδας λατρείας. Μινιμαλιστικά και λεπτομερή λεπτομερή, αυτά τα αντίστροφο είναι φτιαγμένα για να φοριούνται με ουδέτερα χρώματα, σχήματα και κομμάτια που αποπνέουν στυλ.

Διατίθεται τώρα στα κράτη, η ανησυχία του Θεού Essentials X Converse Chuck 70 αναμένεται να χτυπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο πολύ σύντομα, οπότε φροντίστε να παρακολουθήσετε τον μοναδικό πωλητή – συν, θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε για όλα Τρέχουσες κυκλοφορίες και αποθήκες.

Εικόνα μέσω του Pacsun

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *