Το Yeezy DSRT BT απελευθερώνει σε τρεις γήιους τόνους

με τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες που έρχονται γρήγορα, ο Adidas έχει την πλάτη σας στο τμήμα υποδημάτων με το ολοκαίνουργιο Yeezy DSRT BT. Πλήρως ανανεωμένο από το έδαφος επάνω, το τραχύ παπούτσι θα είναι διαθέσιμο στις προτιμώμενες κουρτίνες του Kanye West, συμπεριλαμβανομένου του «αλατιού», του «βράχου» και του «πετρελαίου».

Περιγράφεται από πολυάριθμες sneakerheads ως υψηλή κορυφαία έκδοση του Yeezy 500, θα λέγαμε ότι αυτή είναι μια αρκετά ακριβής περιγραφή. Με την ίδια ξεχωριστή εμφάνιση, το DSRT BT εμπνέεται πολύ ξεκάθαρα από μπότες που χρησιμοποιούνται στο στρατό. Κατασκευασμένο από δέρμα, σουέτ, και Nubuck, ένας τόνος πλέγματος έχει επίσης ρίξει στο μείγμα για την υπέρτατη εμπειρία αναπνοής.

Κάτω κατωτέρω, θα βρείτε επιπλέον χοντροκομμένα μεσαία μέσα για άνεση που έχει μεταφερθεί κυριολεκτικά στα νέα ύψη. Αυτά συνδυάζονται με ανθεκτικές εξωτερικές εξωτερικές γραμμές για μια απίστευτα ποσότητα έλξης με κάθε βήμα, καθιστώντας αυτά τα ιδανικά για οποιαδήποτε επιφάνεια που ρίχνετε σε αυτά αυτή τη σεζόν αυτή τη σεζόν.

Προγραμματισμένη να απελευθερώσει το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου στις 7 π.μ. πάνω στο Adidas UK, το Yeezy DSRT BT είναι ένα COP για τις θαμπό και ζοφερές μέρες μπροστά. Διατίθεται σε πλήρη οικογενειακό μέγεθος, μην διστάσετε να προσθέσετε αυτές τις μπότες στη συλλογή σας!

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *