Κάνετε μια δήλωση με το παραμορφωμένο X Reebok Instapump Fury

που αρχικά εισήχθησαν το 2001, η εκστρατεία του κόσμου της Reebok, η οποία επιδιώκει να εμπνεύσει γυναικεία στοιχεία όπως η Missy Elliott, η Venus Williams καθώς και η Jennifer Azzi για να δυσκολευτεί και η Jennifer Azzi Ως στερεότυπα φύλων των γυναικών – καθώς και τώρα η καμπάνια είναι πίσω με το παραμορφωμένο X Reebok Instapump Fury!

Η χειρολαβή του διαστρεβλώνουν τη μανία Instapump είναι τολμηρή, δυναμική, καθώς και ολοκληρωθεί με “girly” αποχρώσεις. Ο εικαστικός καλλιτέχνης έχει διακοσμήσει την πλευρά του παπουτσιού με ένα εντυπωσιακό γραφικό που επηρεάζεται από γκράφιτι, κινούμενα σχέδια νεολαίας, κουλτούρα skate καθώς και η υπόγεια σκηνή τέχνης στην πατρίδα της της Philly. Οι μαλακοί τόνοι ροζ καθώς και η λεβάντα είναι διαθέσιμα σε μπαλώματα στη φτέρνα καθώς και το δάκτυλο καθώς και αυτό το παπούτσι στρογγυλεύεται καλά με ημι-διαφανή πορφυρή εξωτερική σόλα.

Εικόνα μέσω της reebok
Με όλες τις λεπτομέρειες της αρχικής σιλουέτας ακόμα άθικτη, αυτή η αντίστοιχη επανάσταση είναι ίσως το πιο λογισμοί που έχουμε δει σε μια στιγμή καθώς και γιορτάζει τη δύναμη των ισχυρών γυναικών σε όλο τον κόσμο. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσετε;

Διαθέσιμο στον αστυνομικό ιδανικό τώρα στις ΗΠΑ, θα σας αφήσουμε να καταλάβετε πότε μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας στο reebok instapump fury x distortoredd στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εν τω μεταξύ, αυτοί οι κυλίτες πωλούνται για λιγότερο από £ 60, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα επιθεωρήστε!

Εικόνα μέσω της reebok

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *