Κοντά στο Off-White X Air Jordan 5 “Sail”

με το Air Jordan 4 που θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, τώρα θα φτάσουμε κοντά και προσωπικά με το Off-White X Air Jordan 5 του Virgil Abloh Πανι ΠΛΟΙΟΥ”! Η παρακολούθηση του “μαύρου” που έπεσε νωρίτερα φέτος, ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας μας έδωσε πραγματικά μια πολύ σύντομη ματιά σε αυτό το καθαρό κομμένο χρωματισμό τον Φεβρουάριο, όταν το παρατσούκλιζε το “Twist”, και θεωρώντας ότι τότε εκεί ήταν μερικές αρκετά μεγάλες τσιμπήματα.

Εικόνες Ευγενική προσφορά του αξιοσέβαστου πάνινα παπούτσια @hanzuying, το “Sail” διαθέτει μια λευκή και κρέμα παλέτα χρωμάτων και είναι κατασκευασμένη από μια σειρά από ημιδιαφανή πάνελ σε όλη την έκταση. Οι κυκλικές τρύπες κάνουν το δρόμο τους προς τον αστράγαλο και τις πλευρικές και μεσαίες πλευρές, ενώ η υπογραφή του Off-White αποικοδομείται η αισθητική έρχεται από τον τρόπο της τεχνικής θύελλας και του αναφερόμενου κειμένου.

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying
Μια υπερμεγέθη αντανακλαστική γλώσσα έρχεται πλήρης με ένα λογότυπο Jumpman “Fire Red” και φυσικά η μεσαία σόλα Nike Air έχει πλέον ζωγραφιστεί σε ένα μυστικό μαύρο χρώμα σε σύγκριση με τη μονάδα κρέμας που παρουσιάζεται στο δείγμα OG.

Τι υπάρχει να μην αγαπάς για το άσπρο X Nike Air Jordan 5 “Sail”; Δεν είναι γνωστά πολλά άλλα για αυτό αυτή τη στιγμή, αλλά μπορούμε να περιμένουμε να πέσει πριν από το τέλος του έτους. Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για αυτή τη συνεργασία SWOOSH, και σε σχετικές ειδήσεις, έχει προκύψει πολύ περισσότερη απελευθέρωση για το off-λευκό X Nike Air Force 1 “Πανεπιστήμιο Gold”!

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *