Ο Ronnie Fieg παίρνει εορταστικό με το Kith X Νέο υπόλοιπο 992 “Kithmas”

όταν πρόκειται για το Hustling, ο Ronnie Fieg θα είναι πάντα ο τελευταίος που θα σταματήσει. Ακόμη και μέχρι την ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα, ο βασιλιάς των συνεργασιών αρνείται να επιβραδύνει και το νέο υπόλοιπο 992 “Kithmas” είναι μια απόδειξη αυτή. Ζεστό από τα τακούνια μιας συλλογής με τη Nike και Asics, αυτή η εορταστική επιλογή υποδημάτων είναι ο τέλειος τρόπος για να τερματίσετε ένα αρκετά φοβερό έτος.

Εικόνα μέσω kith
Λαμβάνοντας υπόψη το εικονικό 992, το “Κιθμά” φτάνει σε τρία χρωματικά σχήματα που επαναλαμβάνει την ίδια καθαρή παλέτα. Κατασκευασμένο από βουτύρωμα ομαλή σουέτ και αναπνεύσιμο πλέγμα, μπλε, κρέμα, και κόκκινη τόνια σε κάθε παπούτσι για μια ματιά που είναι σίγουρο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Μια υποβρύχια δερμάτινη ισορροπία “n” κοσμεί τα πλευρικά και μεσαία πλευρικά πλαίσια, και κάτω κάτω, θα βρείτε ένα επιπλέον chunky Encap και Abzorb Dual-Midsole που κυριολεκτικά προσφέρουν δύο φορές την άνεση. Για να το στρογγυλεύσετε, το επώνυμο του σχεδιαστή μόδας που βασίζεται σε NYC χάνει τη φτέρνα, περαιτέρω τσιμέντο την πολυπόθητη συνεργασία.

Εικόνα μέσω kith
Ενώ δεν είναι πολύ γνωστοί για το Kith X Νέο υπόλοιπο 992 “Kithmats” αυτή τη στιγμή, κρίνοντας με το όνομα είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα πέσει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας των Χριστουγέννων. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτή τη συνεργασία, και ενώ είστε εδώ, ίσως ασφαλίζουν αυτές τις 10 περιορισμένες εκδόσεις περιορισμένης έκδοσης 327 ετών πριν είναι πολύ αργά!

Εικόνα μέσω kith

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *