Το Skepta δεν είναι χαρούμενο που το Nike Air Max Deluxe SK που εξαντλήθηκε

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες θα ήταν πέρα ​​από την ευχαρίστηση αν το πάνινο παπουτσιό τους εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ωστόσο, το Skepta δεν ήταν καθόλου ευτυχισμένος όταν το Skepta X Nike Air Max Η Deluxe SK που εξαντλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Λαμβάνοντας στο Instagram, ο βρετανός καλλιτέχνης Grime ευχαρίστησε όλους όσους είχαν αγοράσει ένα ζευγάρι και πρόσθεσαν ότι το πάνινο παπούτσι που πωλούσε τόσο γρήγορα ήταν συνήθως “κάτι για να φωνάξει και να γιορτάσει”.

Ωστόσο, συνέχισε, εξηγώντας ότι “ειλικρινά δεν είμαι χαρούμενος που τόσοι πολλοί από εσάς λείπουν να συμμετέχετε σε κάτι που έβαλα τόσο πολύ συναίσθημα”. Αλλού στη λεζάντα, ο Skepta υπαινίχθηκε περισσότερες πιθανότητες να πάρει το Air Max Deluxe SK καθώς και τη δυνατότητα περισσότερων συνεργασιών της Nike Skair στο μέλλον. Ρίξτε μια ματιά στο πλήρες μήνυμα συγνώμη παρακάτω.

Τι πιστεύετε για αυτά τα νέα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων! Στις σχετικές ειδήσεις, ελέγξτε τις δέκα πιο καυτές συνεργασίες του 2018!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα τελευταία εδώ!

https://www.instagram.com/p/bnds16vnd95/?utm_source=ig_embed

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *