Το sneakersnstuff x adidas Ultra 4d “Tee Time” επηρεάζεται από ένα OG

Χωρίς αμφιβολία, ο “Tee Time” ήταν ένα από τα καλύτερα OG Ultra αύξηση εταιρικών σχέσεων για απελευθέρωση. Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το SNS, αποκαλύφθηκε όλη η μέθοδος το 2016, καθώς και το φόρο τιμής στο φανταστικό άθλημα του γκολφ. Τώρα, μετά από πέντε χρόνια, το δίδυμο Power επανενώνονται όταν για άλλη μια φορά για να επανεξετάσουν το φημισμένο παπούτσι με το sneakersnstuff x adidas Ultra 4d “Tee Time”!

Η συνέχεια του “Green Teatime” που έπεσε πέρυσι, ο ολοκαίνουργιος “Tee Time” είναι πολύ παρόμοια με την αρχική έκδοση, ωστόσο με μερικές τροποποιήσεις εδώ και εκεί. Διαθέτοντας ένα καθαρό άσπρο άνω άνω μέρος με το ακριβές ακριβώς μοτίβο με το κλασικό ’16, ένα ματ δερμάτινο κλουβί με τα πλευρικά και τα μεσαία πλαϊνά πάνελ για πρόσθετη δομή καθώς και υποστήριξη. Μια μαύρη φτέρνα καθώς και η γλώσσα προσφέρουν μια έντονη αντίθεση, καθώς και μιλώντας για την οποία, αυτή η νέα έκδοση δεν λειτουργεί με τις κακοήθεις γροθιές της κοινοπραξίας από το OG, καθιστώντας τα πάντα τα πολύ πιο υποτιμημένα.

Εικόνα μέσα από τα πάνινα παπούτσια
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσα από τα πάνινα παπούτσια
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το SNS 4D χωρίς να συζητήσετε το Futurecraft 4D Midsole Underfoot. Επικαλυμμένο εντελώς σε μαύρο, πάνω από 20.000 ιδιωτικές αντηρίδες προσφέρει στους χρήστες με τρελή άνεση, μαξιλάρι, καθώς και αντίδραση με κάθε βήμα.

Ερχόμενοι πολύ σύντομα, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για την καλύτερη δυνατότητα σας στον αστυνομικό το SNS X Adidas Ultra 4D “Tee Time”! Ας καταλάβουμε αν πιστεύετε ότι αυτά είναι πολύ καλύτερα από το OG, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε μια ματιά στο επόμενο Sean Wotherspoon X Adidas sneaker!

Εικόνα μέσα από τα πάνινα παπούτσια
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσα από τα πάνινα παπούτσια
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *