Το πακέτο Nike Air Max 2090 “Retro Futurism” επηρεάζεται από τη φουτουριστική τέχνη

δεν υπάρχει άρνηση ότι το Nike Air Max 2090 έχει έρθει στο 2020 με ένα τεράστιο κτύπημα! Αυτή η ολοκαίνουργια σιλουέτα από το εμπορικό σήμα Swoosh έχει μετατρέψει τα κεφάλια, δεδομένου ότι έκανε image νωρίτερα φέτος. Χρησιμοποιώντας πτυχές στυλ από παραδοσιακούς δρομείς, αυτό το πάνινο παπούτσι καταλήγει γρήγορα να είναι απαραίτητο στις περιστροφές μας. Τώρα, το πακέτο Nike Air Max 2090 “Retro Futurism” έχει οριστεί να μειωθεί καθώς και τι πακέτο είναι.

Εικόνα μέσω Nike
Σχέδιο κίνητρο από μελλοντικούς τρόπους μεταφοράς, εκτός από την ρετρό-φουτουριστική τέχνη, αυτές οι 3 colouroways είναι όλοι καθαροί ενώ προσφέρουν pops του χρώματος. Χρησιμοποιώντας τα χρώματα για να πείτε μια ιστορία, τα λευκά / πράσινα ζευγάρια κόμβους για να αφαιρέσετε τον ουρανό, ενώ το πορτοκαλί / μοβ είναι παρόμοιο με μια έρημο, καθώς και η συσκευασία στρογγυλεύεται με ένα ροζ / πορτοκαλί colourway που προκαλεί έννοιες των φώτων της πόλης.

Διαθέτοντας ένα περίβλημα TPE σε όλο το πάνω, αυτό το ημιδιαφανές υλικό προσφέρει τον χρήστη προστιθέμενη πτυχή της προσαρμογής, απλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα φανταστικό ζευγάρι κάλτσες όταν κουνιστείτε. Το Slated για να εισαγάγει τις 7 Μαΐου, το πακέτο Nike Air Max 2090 “Retro Futurism” θα σκεφτεί ως μερικά από τα καλύτερα gr του 2020. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα καθώς και τις κυκλοφορίες την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Εικόνα μέσω Nike

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *