Το Nike Dunk “Vintage Pack” πηγαίνει για μια προ-ηλικιωμένη εμφάνιση

όταν το dunk “vintage πακέτο” πολύ πρώτα διαρρεύσει τον Οκτώβριο ειλικρινά δεν καταλάβαμε ακριβώς πώς αισθανόμαστε γι ‘αυτό. Ένα μέρος των ΗΠΑ αμφισβήτησε γιατί κάποιος θα αγοράσει ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια που φάνηκε σαν να είχαν ήδη φορεθεί, ενώ ένα ακόμη μέρος λυγίζει απολύτως την προκαθορισμένη αισθητική. Με το 2022 επίσημα εδώ, παίρνουμε τώρα την εξαιρετικά πρώτα την πρώτη μας ματιά στην πλήρη συλλογή που περιλαμβάνει συνολικά τρία χρώματα ρετρό στυλ.

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Κτυπώντας τα πάντα μακριά είναι το “vintage ναυτικό” το οποίο πιθανότατα θα είναι το πιο σημαντικό μέρος του τρίτου. Διαθέτει ένα ναυτικό καθώς και λευκή παλέτα χρωμάτων, αυτό μας προσφέρει τα ισχυρότερα “80s vibes. Αργότερα είναι το “vintage μαύρο” που είναι ο μόνος που χειρίζεται τη σιλουέτα της Dunk. Εξαιρετικά φορητό, αν τα είδαμε στην άγρια ​​φύση, δεν θα είχαμε έκπληξη αν απομακρύνθηκαν απευθείας από τα αρχεία. Το παλιό ίδρυμα κοιτάζει απλά τη μέθοδο λειτουργεί καλά σε αυτά.

Και τελευταίο τόσο σημαντικό, έχουμε το “vintage πράσινο”. Το χρώμα μπλοκάρεται στην καθαρή τελειότητα, άλλα sneakerheads θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον με το φθόνο αν το είδαν αυτά στα πόδια σας. Και τα τρία ζεύγη λειτουργούν τα τραγανή λευκά κορδόνια καθώς και ένα swoosh nike που πυροβολεί πέρα ​​από τα πλευρικά και μεσαία πλευρικά πάνελ. Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτή την ειδική απελευθέρωση χωρίς να συζητήσετε την υπόλευκη μεσαία σόλα που βρίσκεται κάτω από το οποίο είναι όπου το πακέτο παίρνει το όνομα “vntg” από.

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Αναμένεται να εισαγάγει εξαιρετικά σύντομα, το Nike Dunk “VNTG Pack” είναι μια ορισμένη λέξη για οποιονδήποτε τύπο συλλογής. Η ημερομηνία μείωσης δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις όπως αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε ποιος αισθάνεστε περισσότερο, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, τρία χρώματα της Nike Dunk Low “Paisley” είναι επίσης φημολογούνται για να απελευθερώσουν!

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *