Πρώτα ματιά στο sneakersnstuff x adidas ultra 4d

είναι χωρίς κίνδυνο να δηλώσει ότι το 2021 πρόκειται να είναι ένα απολύτως μεγάλο έτος για το Ultra 4D. Συμμετέχοντας με ένα collab με τους Packers καθώς και ένα επερχόμενο με κοινωνική θέση, τώρα παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα στο sneakersnstuff x adidas ultra 4d, καθώς και ειλικρινά, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα από το ψωμί φέτες . Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Naked X Adidas Ultra Boost από το 2016, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής.

Επισήμως επαληθεύτηκε από τον σκανδιναβικό λιανοπωλητή, η SNS χειρίζεται ότι η σιλουέτα Futurecraft χρησιμοποιεί το Ultra Boost 1.0 Primeknit Upper. Εμφανίζονται σε μια καθαρή απόχρωση μέντας, οι μαύρες προθέσεις είναι γεμάτες σε όλο το παπούτσι για μια ποπ αντίθεση που είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Ένα πλήρες δερμάτινο κλουβί προσφέρει μια κηλίδα και ασφάλιστρο αισθητική, ενώ ένα ματ φλιτζάνι γύρω από την πλάτη παρέχει υποστήριξη καθώς και σταθερότητα όπως τίποτα άλλο εκεί έξω.

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το παπούτσι χωρίς να συζητήσετε την μεσαία σόλα Adidas 4D που κάθεται κάτω από τα πόδια. Κατασκευασμένη από μια διαδικασία που ονομάζεται Σύνθεση Ψηφιακού Φωτισμού, το περίπλοκο πλέγμα παρέχει στους χρήστες την τέλεια ποσότητα μαξιλαριού με κάθε βήμα. Αυτό στη συνέχεια είναι επενδεδυμένο με μια μαύρη εξωτερική σόλα από καουτσούκ, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το SNS X Adidas Ultra 4D αυτή τη στιγμή, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτή την πολυπόθητη συνεργασία, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ιδιαίτερη ματιά στο Prada X Adidas Luna Rossa 21!

Εικόνα μέσω errikfagerlind

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *