Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στη Nike Air Force 1 ‘Have a Nike Day’

Δεν είμαστε ούτε μια εβδομάδα το 2019, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να κοιτάξουμε μπροστά σε μερικές από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες του τρέχοντος έτους. Ένα τέτοιο εύρος είναι η εξαιρετικά αναμενόμενη συλλογή της Nike ‘Have a Nike Day’. Σύμφωνα με τις φήμες, μια σημαντική παρτίδα στυλ έρχονται φέτος όλα για να γιορτάσουν αυτό το διάσημο σύνθημα.

Την περασμένη εβδομάδα εξετάσαμε πιο προσεκτικά ένα Air Max 97 και εδώ παρουσιάζουμε μερικές από τις επαναλήψεις της Πολεμικής Αεροπορίας 1. Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα αν πρόκειται για στυλ GS, αλλά ολόκληρο το πακέτο πιστεύεται ότι διαθέτει πολύ περισσότερες από 8 επιλογές τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα κορίτσια.

Όπως και πολλά στη συλλογή, αυτές οι αεροπορικές δυνάμεις 1s σφραγίζονται με αυτό το ευχαριστημένο emoji, μόνο το χαμόγελο αντικαθίσταται υπέρ ενός swoosh. Τόσο η επανάληψη του δέρματος όσο και του σουέτ θα είναι επάνω για αρπαγές.

Κρατήστε το κλειδωμένο στο @thesolesupplier για πολύ περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τη συλλογή Nike ‘Have a Nike Day’. Αυτό θεωρείται ότι ξεκινάει κατά τη διάρκεια του χάος της ημέρας Air Max που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις τρέχουσες κυκλοφορίες GS μέσω της μοναδικής γυναίκας.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *