10 Κλασικά χρώματα Nike Dunk είναι αναδρομικά το επόμενο έτος

δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία σε οποιοδήποτε μυαλό του sneakerhead ότι το Nike Dunk είναι η πιο υπερ -σιλουέτα της χρονιάς. Κάθε φορά που πέφτει ένα χρωματιστό, πωλεί μέσα σε δευτερόλεπτα και μοιάζει με το swoosh να προσθέτει πολύ περισσότερα καύσιμα στη φωτιά το επόμενο έτος, καθώς φέρνουν πίσω έναν τόνο κλασικών χρωμάτων!

Πληροφορίες και εικόνες ευγενική προσφορά του Sneaker Insider @py_rates, συνολικά έξι χαμηλά dunk θα είναι επανακάλυψη, συμπεριλαμβανομένων των “Team Green”, “University Blue”, “Black”, “Varsity Maize”, “Red” και “Hyper Cobalt” . Ο καθένας είναι κατασκευασμένος από το ομαλό δερμάτινο δέρμα και το χρώμα μπλοκαρισμένο στην τελειότητα. Το επίκεντρο της συλλογής πρέπει να είναι “κόκκινο”, επίσης γνωστό ως “Ultraman” του 1999 ως αναφορά στο ιαπωνικό franchise superhero από τη δεκαετία του ’60.

1
2
3
4
5
6

Δείτε περισσότερα

Επιπλέον, τέσσερα dunk highs θα ανανεωθούν επίσης, όπως το “τεράστιο γκρι”, το “πορτοκαλί φλόγα”, το “παιχνίδι Royal” και το “Black”. Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το 1985’s “Be Tuce on Your School” Dunk Pack, αυτά είναι βέβαιο ότι θα πωλούν μέσα σε λίγα λεπτά από την απελευθέρωση.

Ενώ δεν έχουμε ακόμη επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας, μπορούμε να περιμένουμε από αυτά τα δέκα dunks Nike να ξεκινήσουν όλο το 2021. Εάν τα θέλετε, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν Κάτι πολύ πιο σταθερό έρχεται. Ενώ είστε εδώ, ίσως να φτάσετε κοντά με το Nike SB Dunk Low “Denim Gum”!

1
2
3
4

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *