Θα μπορούσε ένα travis scott x nike air max 270 να αντιδράσει στα έργα;

Το Nike Air Max 270 React είναι, τα χέρια κάτω, μία από τις καλύτερες σιλουέτες Swoosh για να πέσει φέτος. Ένα υβριδικό υψηλής θερμότητας που συνδυάζει το θρυλικό Air Max 270 με το εικονικό στοιχείο React 87, φαίνεται ότι το παπούτσι θα πάρει την πρώτη του συνεργασία με κανένα άλλο από τον Travis Scott!

Οι διαρροές από το Sneaker Insider @Pyeaks στο Twitter, το φημολογούμενο Travis Scott X Nike Air Max 270 React θα βαφτεί σε μια γήινη «ελαφριά κρέμα», «αστερίες» και «σκούρα φουντουκιά» χρωματική παλέτα. Διαθέτοντας ένα ομαλό και εξορθολογισμένο άνω άνω, το οποίο ήταν δημοφιλές αυτό το καλοκαίρι, θα βρείτε τη γυαλιστερή μονάδα αέρα της AM270 γύρω από τη φτέρνα, ενώ ο αφρός React του Re87 αποτελεί το υπόλοιπο της μοναδικής άνεσης που είναι ασυναγώνιστη.

Σύμφωνα με τις διαρροές, το παπούτσι θα είναι επίσης διαθέσιμο σε νέους και μικρά παιδιά και θα πέσει ήδη από την άνοιξη του 2020! Ενώ αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως, θα θέλαμε να δούμε το Travis Scott X Nike Air Max 270 React να πάρει τη θεραπεία SWOOSH που παρατηρήθηκε στην εξαιρετικά πολυπόθητη Air Jordan του LA Flame 1. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερα Ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται!

*Διαρροή ALERT*: Το επόμενο collab στη σειρά @nike x @trvisxx θα είναι το Air Max 270 React. Το ζευγάρι θα πέσει σε πλήρη οικογενειακά μεγέθη & amp; είναι επί του παρόντος διατεταγμένη για πτώση την άνοιξη του 2020.
Τι πιστεύετε για την επιλογή του παπουτσιού; Μπορείτε να το δείτε να λειτουργεί;
Παρακαλώ RT#Nomoresecrets; pic.twitter.com/i833eqj2fz

– PY_LEAKS ™ (@pyeaks) 20 Ιουλίου 2019

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *