Το Nike Dunk Low “Photon Dust” πέφτει αυτή την εβδομάδα!

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά καθαρό πάνινο παπούτσι για να προσθέσετε στην περιστροφή σας αυτή τη σεζόν, τότε το Nike Dunk Low “Photon Dust” είναι. Μέρος της συλλογής Spring 2021 της Beaverton Brand, μην τις χάσετε όταν ξεκινούν αυτή την εβδομάδα στις 16 Απριλίου στις 8πμ σε πολλούς λιανοπωλητές!

Με μια δερμάτινη κατασκευή premium, η “σκόνη φωτονίων” έγινε για τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού. Εργάζονται στην κορυφή μιας λευκής δερμάτινης βάσης, ανοιχτά γκρι πάνελ απαλά περιτύλιγμα γύρω από το σύστημα τακουνιών, το σύστημα κορδονιών και το toebox, με επιπλέον αποχρώσεις που κάνουν το δρόμο του προς το Nike Swoosh που κομψά πυροβολεί στα πλευρικά και μεσαία πλαϊνά πάνελ.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η Nike Branding χτυπά τη γλώσσα και τη φτέρνα και στρογγυλοποιώντας το σχεδιασμό αυτού του dunk Low είναι μια παρθένα μεσαία σόλα που είναι επενδεδυμένη με μια συμπληρωματική εξωτερική σόλα από καουτσούκ, οριστικοποιώντας το εικονικό σχέδιο.

Ενώ η χαμηλή “σκόνη φωτονίων” της Nike είναι φτιαγμένη για τις γυναίκες, αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει μερικούς τύπους από το να πιέζουν σε ένα ζευγάρι! Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για αυτό το χρώμα, και σε σχετικές ειδήσεις, το Nike Dunk Low “Purple Pulse” έχει αποκαλυφθεί!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *