Σηκώστε κοντά με το Air Jordan 4 “Starfish”

Μετά από μια σύντομη ματιά τον περασμένο μήνα, τώρα σηκώνουμε κοντά και προσωπικά με την επερχόμενη Air Jordan 4 “Starfish”. Αποκαλύφθηκε ως μέρος της συλλογής Retro της Jordan Brand Spring 2021, είναι σαν ένα υβρίδιο ανάμεσα σε δύο από τα πολλά φημισμένα χρώματα της ετικέτας Jumpman, δηλαδή το “Bred” και το “Shattered Backboard”.

Κάνοντας την τυπική δερμάτινη κατασκευή, το “αστερίες” μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα άνω που είναι κατασκευασμένο από ένα πολύ λεπτό μαύρο πλέγμα, επιτρέποντας στις αντίθετες πορτοκαλί αποχρώσεις να κοιτάξουν με έναν εύκολο αλλά εξελιγμένο τρόπο. Οι γκρίζες πινελιές κατεβαίνουν στα βλεφαρίδες του Air Jordan 4, ενώ ένα σήμα καουτσούκ, κάνει μια επιστροφή για την αισθητική OG που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying
Κάτω από κάτω, θα βρείτε μια καθαρή λευκή σόλα Nike Air που προσφέρει μια τρελή άνεση και μαξιλάρι τόσο στο όσο και έξω από το γήπεδο, και η στρογγυλοποίηση όλων είναι μια αποσυμπιεσμένη γλώσσα που έχει απομείνει ημιτελή, με αποτέλεσμα μια ματιά που είναι βέβαιο ότι θα Γυρίστε τα κεφάλια όπου κι αν πάτε.

Κατασκευάστηκε αποκλειστικά για γυναίκες sneakerheads, που δεν θα σταματήσουν μερικούς άνδρες να προσπαθήσουν να συμπιέσουν σε ένα ζευγάρι της Nike Air Jordan 4 ρετρό se wmns “starfish”! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το εξαιρετικά ξεχωριστό χρώμα, και σε σχετικές ειδήσεις, μόνο 150 ζευγάρια του Air Jordan 4 “Manila” θα γίνουν!

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *