Το Air Jordan 1 High Zoom “Rage Green” πέφτει τον επόμενο μήνα

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες αναμονής, ο θερμός αναμενόμενος Air Jordan 1 High Zoom “Green Green” έχει την ημερομηνία κυκλοφορίας … Πολύ νωρίτερα από ό, τι είχαμε σκεφτεί προηγουμένως! Συμμετέχοντας με το “Racer Blue” που προσγειώθηκε τον Δεκέμβριο, η συνέχεια είναι βέβαιο ότι θα κάνει το Sneakerheads φιλικό προς το φθόνο.

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888
Λαμβάνοντας κίνητρα από το Nike SB Dunk High “Brut” από το 2007, το “Rage Green” διαθέτει ένα φιλικό προς το περιβάλλον τριχωτό σουέτ με τα μαύρα δερμάτινα επικαλύψεις που χαρακτηρίζονται από όλη την έκταση. Οι ετικέτες “ζουμ” χαμογελούν τη γλώσσα καθώς και τον πλευρικό αστράγαλο, καθώς και κάτω κάτω, η μεσαία σόλα του αέρα είναι επενδεδυμένη με μια παγωμένη ημιδιαφανή εξωτερική σόλα για μια ακόμα πιο συναρπαστική αισθητική.

Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι ‘αυτό το AJ1 χωρίς να συζητήσουμε το ιριδίζον Nike Swoosh που γλιστράει κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλαϊνών πάνελ. Φαντάζοντας σε διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με το πώς ακριβώς καθώς και από πού το βλέπετε, αυτό είναι ένα παπούτσι που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια είτε είστε σε επαφή είτε έξω από το γήπεδο.

Αναμένεται να εισαγάγει στις 20 Ιουνίου στη Nike καθώς και να επιλέξει τους λιανοπωλητές, το Nike Air Jordan 1 High Zoom “Rage Green” είναι ένας αστυνομικός, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει συντονισμένη στον μοναδικό προμηθευτή αν θέλετε ένα ζευγάρι! Ενώ είστε εδώ, το Air Jordan 1 “Natural Gray” από το 1985 φημολογείται ότι είναι επανεξέταση!

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *