Το Nike Dunk Low “Fossil Rose” είναι μια απαραίτητη άνοιξη

μια ακόμη μέρα, ένα ακόμα νέο dunk. Μην μας ενοχλείτε, δεν διαμαρτύρονται απολύτως, ωστόσο είναι συχνά δύσκολο να παρακολουθείτε όλα τα LS που θα πάρουμε φέτος. Μετά την περιστροφή του μύλου φήμης για μερικούς μήνες, τώρα παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο Nike Dunk Low “Fossil Rose”. Ένα από τα καθαρότερα χρώματα που έχει δει ποτέ η σιλουέτα μπάσκετ, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής!

Οι εικόνες με την ευγένεια του βρετανικού μεγέθους του εμπόρου; Το “Fossil Rose” βυθίζεται σε έναν τραγανό λευκό συνδυασμό με ροζ ροζ χρώματα που κάνουν τη μέθοδο τους στα κορδόνια, το σήμα του τακουνιού, καθώς και το Nike Swoosh. Κατασκευασμένο από βουτυρώδες σουέτ που είναι μαλακό καθώς και ομαλό στην αφή, αυτό είναι το καλύτερο πάνινο παπούτσι για οποιοδήποτε είδος ελατηρίου καθώς και περιστροφή καλοκαιριού.

Εικόνα με μέγεθος;
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα με μέγεθος;
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Μια συμπληρωματική λευκή μεσαία σόλα κάθεται κάτω, καθώς και αυτό είναι επίσης επενδεδυμένο με ροζ τόνους για να συνδέσει οτιδήποτε μαζί. Αυτό το dunk θα μειωθεί προφανώς μαζί με μια μεγάλη παραλλαγή Dunk που θα αναστρέψει εντελώς το χρώμα, οπότε βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό καθώς αναπτύσσεται.

Μια επίσημη ημερομηνία εισαγωγής δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο αναμένουμε από το Nike Dunk Low “Fossil Rose” να μειωθεί εξαιρετικά σύντομα. Ας καταλάβουμε αν θα αρπάξει αυτή την έκδοση, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Nike Dunk Low “Setsubun” γιορτάζει το τυποποιημένο ιαπωνικό φεστιβάλ!

Εικόνα με μέγεθος;
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα με μέγεθος;
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *