Το X Nike SB Dunk του Ben & Jerry’s “Chunky Dunky” παίρνει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

το X Nike SB Dunk του Ben & Jerry “Chunky Dunky” είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσατε να το φάτε πρακτικά. Αυτό το εκπληκτικό πάνινο παπούτσι έχει κάνει κύματα μέσα στη γειτονιά του sneaker, επειδή τα είδαμε για πρώτη φορά νωρίτερα το 2020. Τώρα, έχουμε μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς είναι πολύ νωρίτερα από ό, τι αρχικά σκεφτήκατε.

Ένα νεύμα σε μια από τις πολλές γνωστές γεύσεις του Ben & Jerry, “Chunky Monkey”, αυτό το dunk περιλαμβάνει ένα trifecta τόνων, δομές καθώς και εκτυπώσεις. Επηρεασμένος από τη διάσημη συσκευασία B & J, το χοντρό dunky είναι στρωμένο με ένα μπλε ουρανό καθώς και φιλικό προς το περιβάλλον σε όλη τη δερμάτινη θύλακα, με λευκά χτυπήματα σύννεφων στη φτέρνα. Αυτό το λοφώδες μοτίβο αντιπαραβάλλεται από μια τρίχα πόνυ που μιμείται τη γνωστή εκτύπωση αγελάδων που φαίνεται σε κάθε μπανιέρα. Στρογγυλεμένο με ένα κολάρο ουράνιου τόξου, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι όλα σχετικά με τις μικρότερες λεπτομέρειες.

Αυτό είναι επισυνάπτεται από το στάγδην της Nike Swoosh. Αντιπροσωπεύοντας τόσο τη γεύση μπανάνας του χοντρού πιθήκου όσο και την τήξη του παγωτού, δεν έχει παραμείνει καμία πέτρα σε αυτή την αξιοσημείωτη συνεργασία. Απελευθερώνοντας αποκλειστικά στους λογαριασμούς SB από τις 23 Μαΐου, θα χτυπήσουν στη συνέχεια το Sneakrs στις 26 Μαΐου. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για νέα σχετικά με το X Nike SB Dunk του Ben & Jerry “Chunky Dunky”.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *