Ο Jumpman γιορτάζει την 30η επέτειο της Air Jordan 5 με το ‘Top 3’

όταν το Air Jordan 5 έκανε πρώτα το ντεμπούτο του το 1990, οι sneakerheads παντού εκπλήσσονταν από τον εκπληκτικό σχεδιασμό του. Το πνευματικό τέκνο του Tinker Hatfield, παίρνει κίνητρα από το Jet Mustang που αναπτύχθηκε στον 2ο Πόλεμο, καθώς και γρήγορα έγινε ένδειξη του πρώτου πρωταθλήματος NBA του Michael Jordan. Με την 30η επέτειό του να εμφανιστεί το επόμενο έτος, φαίνεται ότι ο Jumpman θα γιορτάσει αυτό το ορόσημο με ένα εξαιρετικά ξεχωριστό Colourway AJ5.

Ονομάστηκε το «Top 3», το παπούτσι συγχωνεύει τρία από τα πολλά φημισμένα χρώματα του σε ένα, συμπεριλαμβανομένου του «Fire Red», του «μαύρου μεταλλικού», καθώς και φυσικά, του «σταφύλι». Ενώ αυτό το mish mash των παλετών έχει γίνει πριν από άλλες σιλουέτες, δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στο AJ5, οπότε αυτό είναι σίγουρα μια απελευθέρωση που δεν θέλετε να χάσετε.

Εκτός από το OG “Nike Air”. Η επωνυμία στα τακούνια, πολύ τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για την υποτιθέμενη Air Jordan 5 ‘Top 3’. Διατεταγμένο για να μειωθεί κάποια στιγμή το 2020, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης, καθώς και μια ενημερωμένη λίστα με τους εμπόρους! Issa Cop!

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *