Η πρώτη ματιά στη δεκαετία του ’70-εμπνευσμένη από τη Βόρεια συμφωνία με τη συλλογή X Gucci

έχει περάσει λίγο περισσότερο Πρώτη εμφάνιση ακόμα. Μία από τις μεγαλύτερες συλλογές που είτε η γιορτή έχει παράγει ποτέ, τα προϊόντα ποικίλλουν από τα σακάκια Puffer όλη τη μέθοδο σε πλήρεις σκηνές που πιθανότατα δαπάνες περισσότερο από το τυπικό σπίτι σας.

Λαμβάνοντας κίνητρα από την εποχή της μόδας της δεκαετίας του ’70, δυσκολεύει τις έννοιες της εξερεύνησης καθώς και της αυτοανακάλυψης, όλα γεμάτα μέσα σε ένα βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον πακέτο.

1
2
3
4
5

Δείτε περισσότερα

Φτάνοντας σε πολύχρωμες ζωντανές παλέτες, ολόκληρη η κάψουλα είναι επίσης διακοσμημένη με φυτικά θέματα καθώς και ψυχεδελικά πρότυπα για να δείξει την κίνηση του hippie που ξεκίνησε την αυγή της δεκαετίας του 1960. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν μια ποικιλία από εξωτερικά ενδύματα, συμπεριλαμβανομένων των παλμών με φτερά με φτερά, καθώς και από σακάκια βομβαρδισμών που επηρεάζονται όλα από vintage σιλουέτες Gucci από δεκαετίες παρελθόν.

Θα ανακαλύψετε επίσης μια επιλογή από βασικά μπλουζάκια, καθώς και μπλουζάκια που είναι διακοσμημένα με το ειδικό λογότυπο που ήταν πολύ πειράζει για όλη τη μέθοδο τον Σεπτέμβριο.

1
2
3
4
5

Δείτε περισσότερα

Στο τμήμα υποδημάτων, το ιταλικό σπίτι μόδας έχει συνεργαστεί με το TNF για μια συλλογή από μαύρο, καφέ, καθώς και μπότες κρέμας που όλα κάθονται στην κορυφή των σκληρών καλών midsoles συνολικά με κορδόνια σχοινιών καθώς και τα λογότυπα στο πλευρικό πλαϊνό πλαίσιο.

Φυσικά, δεν θα ήταν συνεργασία με την ετικέτα Alessandro Michele-Helmed χωρίς την προσθήκη επιλογών και αποσκευών που παίζουν μια μεγάλη λειτουργία σε αυτή την κάψουλα. Παρουσιάζοντας οκτώ νέα γραφικά σχέδια που βασίζονται είτε σε θέματα στο σπίτι Gucci είτε στο λογότυπο της συλλογής, τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα από ένα ολοκαίνουργιο υλικό Econyl που είναι κατασκευασμένο από αναγεννημένα υλικά που μπορούν επίσης να ανακυκλωθούν καθώς και να αναδημιουργηθούν.

1
2
3
4
5

Δείτε περισσότερα

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη πληροφορίες επίσημης απελευθέρωσης, το Gucci x το North Deal με τη συλλογή αναμένεται να είναι ντεμπούτο στην Κίνα με μια σειρά ειδικά μειωμένων καταστημάτων. Μια απελευθέρωση σε όλο τον κόσμο θα κυκλοφορήσει σύντομα μετά, με μια επιλογή λίγα κομμάτια που κάνουν τη μέθοδο τους στο webstore Gucci μαζί με μερικούς στο διαδίκτυο ειδικά που δεν θα μπορείτε να ανακαλύψετε σε οποιοδήποτε είδος τούβλου καθώς και σε κονίαμα.

Θα καλύψετε οποιοδήποτε είδος κομματιών από το Gucci x το βόρειο συμφωνία με τη συλλογή; Ας καταλάβουμε αν η εταιρική σχέση Premium έζησε όσο και οι προσδοκίες σας, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα 21 hyped πάνινα παπούτσια για να κοιτάξετε μπροστά το 2021!

1
2
3
4
5

Δείτε περισσότερα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *