Μια επίσημη ματιά στο Nike Dunk Low “Kermit”

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Nike Dunk έχει γίνει τα παπούτσια της Nike με τις καλύτερες πωλήσεις τα τελευταία χρόνια. Το μοντέλο που μετατράπηκε στο μπάσκετ έχει αναδειχθεί σε πολυάριθμες χρωματισμούς, μερικές ως συνεργασίες και άλλα σε αυτόνομα σύνολα, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουριου Nike Dunk Low “Kermit”. Οι επίσημες εικόνες αυτής της επερχόμενης επανάληψης της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι ζωντανές τώρα, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πολύ περισσότερα για τις ελκυστικές λεπτομέρειες της.

Ξεκινώντας με ένα προφίλ χαμηλής κορυφής, το dunk παρουσιάζει ομαλή δερμάτινη επένδυση σε όλο αυτό που δίνει το ρετρό κλωτσιές μια εξαιρετική εμφάνιση. Το ζευγάρι παίρνει τότε το ψευδώνυμο του “kermit” μέσα από τα πράσινα γεμίσματα σε όλη την έκταση, θυμίζοντας τον διάσημο χαρακτήρα Muppet, Kermit the Frog.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Τα πάνελ επικάλυψης είναι πολύ πιο σκούρα από αυτά που βρίσκονται κάτω, επιτρέποντας στα παπούτσια να προσφέρουν μια ιδανική αντιμέτωπη ισορροπία και να υποστηρίζονται ακόμη περισσότερο από λευκές προθέσεις μέσω των κορδονιών, των λογότυπων Swoosh στους πλευρικούς και μεσαίους τοίχους, και πλήρους μήκους μεσαία σόλα που παραδίδει όλα -μέρα άνεση.

Τι πιστεύετε για το Nike Dunk Low GS “Kermit”; Το ζευγάρι θα ξεκινήσει πολύ σύντομα σε μεγέθη GS, οπότε φροντίστε να παραμείνετε κλειδωμένοι στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για να ενημερωθείτε για όλες τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες παπουτσιών της Nike. Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι μια επίσημη ματιά στο Nike Dunk Low “Valerian Blue”.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *