Το Kid Cudi έχει συλλογές σχετικά με τη μέθοδο τόσο με Bape & Adidas

Δεν υπάρχει απόρριψη ότι ο νεαρός Cudi είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ράπερ σήμερα, καθώς και τα νέα ακριβώς εδώ στο μοναδικό HQ είναι ότι το αστέρι είναι το αστέρι Έχει συνεργασίες συλλογών σχετικά με τη μέθοδο με δύο από τις πιο δημοφιλείς μάρκες του πλανήτη, ένα μπάνιο APE καθώς και πρωτότυπα adidas.

Ο ράπερ πήρε στο λογαριασμό του στο Twitter για να αποκαλύψει ότι σύντομα θα έχει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συλλογή BAPE, καθώς και θα ανακοινώσει μια ημερομηνία κυκλοφορίας για την εξαιρετικά αναμενόμενη κοινή προσπάθειά του με την Adidas Originals.

Ενώ είναι ιδανικό τώρα, είναι ακόμα αβέβαιο τι θα δημιουργήσει ακριβώς η Cudi με την Adidas (πολλοί κερδοσκοπούν ότι θα πάρει την εξαιρετικά δική του γραμμή όπως ο Pharrell Williams), έχει ήδη διαρρεύσει εικόνες ενός συνεργατικού BAPE G-Shock απολαμβάνει από την επερχόμενη συλλογή του.

Είναι μια ευρέως γνωστή αλήθεια ότι ο νεαρός Cudi εργάστηκε στο κατάστημα Ape Ape στην περιοχή SOHO της NYC πριν από την απογείωση του ραπ να απογειωθεί, γεγονός που καθιστά την αλήθεια ότι θα συνεργαστεί με τους Ιαπωνικούς θρύλους streetwear ακόμη και πολύ πιο ξεχωριστά από ό, τι πριν. Προς το παρόν, εξακολουθούμε να περιμένουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και για τα δύο έργα, ωστόσο θα είστε σίγουροι ότι θα αποκαλυφθούν πολύ περισσότερο, θα σας ενημερώσουμε. Μείνετε κλειδωμένοι στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό προμηθευτή καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε το AJ1 Mid “Union” που μόλις έπεσε!

Εικόνα μέσω αρχείων της Δημοκρατίας

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *