Πρώτα ματιά στο Travis Scott X Nike Air Max 270 αντιδρά “Cactus Jack”

τον Ιούλιο, εμφανίστηκαν φήμες υποδηλώνοντας ότι ένας Travis Scott X Nike Air Max 270 αντιδρά “Cactus Jack” ήταν στα έργα. Ορίστηκε να είναι η επόμενη συνεργασία της LA Flame, επειδή η Πολεμική Αεροπορία 1 του περασμένου μήνα, οι Sneakerheads δεν είχαν καμία ιδέα τι να περιμένουν για αυτή την απελευθέρωση. Με όλα αυτά που είπαν, παίρνουμε τώρα την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα!

Όπως ένα mish mash μεταξύ του Adidas Sobakov καθώς και του Nike Zoom 2K, αυτό το AM270R είναι διαφορετικό από τίποτα που έχουμε δει πριν. Συμμετέχοντας με το προηγούμενο φημολογούμενο χρώμα της “ελαφριάς κρέμας”, “αστερίας”, καθώς και “Dark Hazel”, το άνω έχει μετασχηματιστεί πλήρως. Το Gone είναι το ομαλό καθώς και το εξορθολογισμένο στυλ No-Sew του πρωτότυπου, καθώς και στην τοποθεσία του είναι ένα κυματιστό μοτίβο που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Εικόνα μέσω koala_hsh

Εικόνα μέσω koala_hsh
Το γκρι δέρμα καθώς και το σουέτ περιλαμβάνουν το σύστημα κορδονιών καθώς και τη γλώσσα, καθώς και κάτω κάτω, υπάρχει η αγαπημένη υβριδική μεσαία σόλα, προσφέροντας sneakerheads με μια ασυναγώνιστη άνεση χάρη στο σύστημα αέρα στη φτέρνα καθώς και να αντιδράσει αφρός το μπροστινό μέρος. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, μια καρτέλα έλξης χαρίζει την πλάτη, ραμμένη με το branding “Cactus Jack” στο σχήμα Cross Signature του ράπερ.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το Travis Scott X Nike Air Max 270 αντιδρά “Cactus Jack”, ωστόσο σύμφωνα με τις πηγές μας, το παπούτσι θα προσφέρεται επίσης σε νέους καθώς και μεγέθη μικρών παιδιών, καθώς και θα μειωθεί ήδη Άνοιξη 2020! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το σχέδιο, καθώς και να είστε βέβαιος να μείνετε συντονισμένοι για πολύ περισσότερες πληροφορίες καθώς αναπτύσσεται!

Εικόνα μέσω koala_hsh
ψευδής

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *