Η συλλογή ποδοσφαίρου της Juventus X Palace X Adidas θα πέσει στο Διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα

την περασμένη εβδομάδα, η Γιουβέντους εξέπληξε τόσο τους οπαδούς του ποδοσφαίρου όσο και των οπαδών του Streetwear, βγαίνοντας στην πολυαναμενόμενη συλλογή ποδοσφαίρου Juventus X Palace X Adidas κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ενάντια στη Γένοβα. Ένα φόρο τιμής στο πρότυπο της Adidas από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 που πήρε τη θέση στη Γερμανία, όλοι ήθελαν να πάρουν τα χέρια τους σε αυτό. Τώρα, έχει εκτεθεί ότι η συλλογή ποδοσφαίρου της Juventus X Palace X Adidas θα πέσει αυτή την εβδομάδα στο Adidas UK!

Παρουσιάζοντας από ένα ευρύ φάσμα ρούχων, συμπεριλαμβανομένων των φανέλων, των καρπών, των προβολέων, των ατόμων, καθώς και των διαφορετικών αξεσουάρ, κάθε κομμάτι είναι βαμμένο σε μαύρο καθώς και λευκό μακιγιάζ με επιτυχίες νέον που χαρακτηρίζονται από όλη την έκταση. Το αποκορύφωμα του πακέτου πρέπει να είναι η φανέλα, η οποία διαθέτει ριγέ και πράσινες πινελιές στο σήμα της Γιουβέντους, ακατάλληλα μανίκια, καθώς και φυσικά, το παλάτι X Adidas Crest στο δεξί στήθος.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Στο τμήμα αξεσουάρ, θα ανακαλύψετε ένα ποδόσφαιρο, ένα σακίδιο, γάντια τερματοφύλακα, καθώς και μερικά καπέλα, στρογγυλοποιώντας αυτή την ειδική συλλογή.

Εάν θέλετε τη συλλογή ποδοσφαίρου της Juventus X Palace X Adidas, τότε έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου στο Adidas UK. Ας καταλάβουμε τι ψάχνετε για μπάτσο, καθώς και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τις τελευταίες και μεγαλύτερες ειδήσεις στον κόσμο των αθλημάτων καθώς και των streetwear.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *