Το Nike Shox TL “Triple Black” είναι τώρα μόλις £ 63 στο Nike UK!

Το Nike Shox TL “Triple Black” πρέπει να είναι ένα από τα πιο μυστικά πάνινα παπούτσια που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Ένας παράξενος εκπαιδευτής γυμναστικής, των οποίων οι ρίζες εκτείνονται στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αν δεν φτάσατε στην αστυνομία πίσω την ημέρα, τώρα είναι η ευκαιρία σας, καθώς είναι μόνο £ 63 στο Nike UK! Αν αυτό δεν είναι μια λήψη, πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τι είναι!

150.00 £ 63.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Με μια αναπνεύσιμη τοποθέτηση μαζί, αυτό υποστηρίζεται μέσω ενός γυαλιστερού μαύρου κλουβιού που έχει πλέον καταλήξει να είναι συνώνυμο της διάσημης γραμμής Shox. Ένα ματ swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και στα μεσαίο πλαϊνό πάνελ, ενώ οι δερμάτινες πτυχές λειτουργούν επίσης για αυτή την vintage αισθητική που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη.

Τώρα, αναμφισβήτητα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το “Triple Black” χωρίς να συζητήσουμε κάτω από τη μεσαία σόλα Nike Shox. Η ενσωμάτωση των ανθεκτικών, ευέλικτων κολώνων με πλάκες συντονιστή για εξαιρετική μαξιλαράκια που συμπιέζει καθώς και επανακτήσει το σχήμα της, είναι επίσης εγχυθεί με μια εξωτερική σόλα καουτσούκ βάφλας για επιπλέον ανθεκτική καθώς και έλξη με κάθε βήμα, όπως και το OG από το ’03.

150.00 £ 63.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Εάν θέλετε το Nike Shox TL “Triple Black” για £ 63 τότε απαιτείται να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό Summer30 κατά τοκετό. Τα μεγέθη αρχίζουν ήδη να προσφέρουν, έτσι αρπάξτε τα δικά σας ενώ είναι ακόμα διαθέσιμα! Αν θέλετε πολύ περισσότερα κλέβες όπως αυτό, εδώ είναι 18 bonkers ευκαιρίες για μόλις £ 32 με την Nike 30% έκπτωση κώδικα!

150.00 £ 63.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *