Το επόμενο Pharrell Williams X Adidas NMD HU δεν θα έχει μια μοναδική μονοπάτι

Μπορείτε να πιστέψετε ότι ήταν πρακτικά ένα χρόνο από την τελευταία Pharrell Williams X Adidas NMD HU; Μια σιλουέτα που χειρίζεται την τροποποίηση του παιχνιδιού κάθε φορά που πέφτει, έχουμε αληθινά να αισθανόμαστε τα hu blues τελευταία. Κρατώντας αυτό που είπε, φαίνεται ότι το skateboard P έχει ένα ακόμα ζευγάρι στα έργα, καθώς και με τον τίτλο προτείνει, εξαλείφει εντελώς την εξωτερική σόλα.

Σε αντίθεση με οποιονδήποτε τύπο ανθρώπινης φυλής NMD που έχουμε δει πριν, το άνω μέρος της Quickknit έχει επανεξεταστεί πλήρως για να λειτουργήσει μια αισθητική με ραβδώσεις. Οι κινέζοι χαρακτήρες είναι καλά κεντημένα απέναντι από το vamp σε μαύρο χρώμα, ενώ μια παύλα μαλακού ροζ εμφανίζεται γύρω από τη φτέρνα. Το σύστημα κορδόνης έχει επίσης επαναληφθεί. Συνήθως θα ανακαλύψετε ότι αυτό απαιτεί ένα στερεό χρώμα μπλοκ, ωστόσο για αυτή την έκδοση φαίνεται ότι έχει παρασχεθεί η ημι-διαφανής θεραπεία που είναι όλα δημοφιλή αυτές τις μέρες.

ψευδής

Προχωρώντας κάτω, θα ανακαλύψετε την παραδοσιακή ενίσχυση του adidas midsole κάτω από το σπίτι, όσο ενδιαφέρον επαρκές η εξωτερική σόλα διαδρομής δεν είναι πια. Πρώτα εισαχθεί το “Trail Pack” του 2017, οι Sneakerheads έχουν δημιουργήσει μια σύνδεση αγάπης με αυτό το χαρακτηριστικό, τόσοι πολλοί από εσάς θα χαρούμε να ακούσουν ότι τελικά αφαιρέθηκε.

Παρόλο που δεν είναι τίποτα άλλο, είναι κατανοητό για την επόμενη Pharrell Williams X Adidas NMD Hu αυτή τη στιγμή, η φήμες έχει ότι θα προσγειωθούν κάποια στιγμή στις αρχές του 2021, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις όπως αυτό αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για αυτό το νέο colourway, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, το Sean Wooderspoon X Adidas Superstar “Super Earth” τελικά έχει ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εικόνα μέσω του Pharrell

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *