Το Air Jordan 4 “Zen Master” πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο

πολύ πρώτα προεπισκόπηση του LAT πέρυσι ως μέρος της σειράς Spring 2022 της Jordan Brand, το Air Jordan 4 “Zen Master” είναι καλύτερα σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς και τώρα έχει προορίζεται για απελευθέρωση του Μαρτίου. Τα πάνινα παπούτσια αποδίδουν φόρο τιμής στον εκπαιδευτή του Chicago Bulls Phil Jackson κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής τους, ο οποίος ήταν φημισμένος για την ενσωμάτωση του διαλογισμού, του βουδισμού καθώς και των πνευματικών παραδόσεων στο καθεστώς της μεθόδου του.

Το AJ4 είναι επί του παρόντος πολύ πιο εμφανής από ποτέ, με σωρούς θρυλικών χρωμάτων που θα κυκλοφορήσουν φέτος, οπότε δεν έχουμε αμφιβολίες ότι αυτή η απελευθέρωση θα είναι εμφανής μεταξύ των sneakerheads σε όλο τον κόσμο. Το σχέδιο χρώματος παρουσιάζει ένα ζωντανό γραφικό γραβάτα που χρησιμοποιεί χτυπήματα από αμέθυστο κύμα, φωτεινό πορφυρό καθώς και τσιμέντο γκρι για να πιάσει το μάτι.

Air Jordan 4 “Zen Master”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Air Jordan 4 “Zen Master”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κατασκευασμένο από έναν μακροχρόνιο καμβά σε όλο το πάνω μέρος, η παραδοσιακή επένδυση AJ4 φαίνεται τόσο μεγάλη σήμερα όσο όταν ο Tinker Hatfield αποκάλυψε πρώτα το σχέδιο το 1989. Τα λογότυπα Red Jumpman είναι παρόντα στις γλώσσες, ενώ οι καρτέλες των τακουνιών επέλεξαν τις μαύρες παραλλαγές του λογότυπο. Όλα αυτά κάθεται πάνω από ένα λευκό, μαύρο και γκρίζο κτίριο μεσαίας σόλας που σπρώχνει ένα σύστημα μαξιλαράκι Nike Air κάτω από τη φτέρνα για βελτιστοποιημένη άνεση.

Εάν επιδιώκετε να πάρετε τα χέρια σας στον Air Jordan 4 “Zen Master” τότε θα πρέπει να καθίσετε σφιχτά λίγο περισσότερο, καθώς φημολογούνται ότι θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα. Μείνετε κλειδωμένοι στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλα τα τρέχοντα καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε ακριβώς πώς το αήττητο X Air Jordan 4 “Olive” φημολογείται να επιστρέψει φέτος!

Air Jordan 4 “Zen Master”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Air Jordan 4 “Zen Master”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *