Μην χάσετε το Air Jordan 1 Vintage High OG “Ιαπωνία Neutral Gray”!

Το θρυλικό Air Jordan 1 Vintage High OG “Japan Neutral Gray” είναι τελικά εδώ! Ένα από τα πιο γνωστά Colourways AJ1 στην ιστορία, αυτό το premium ζευγάρι έκανε το μεγάλο ντεμπούτο του όλη τη μέθοδο το 2001 ως μέρος της Ιαπωνίας-αποκλειστικής γραμμής Co.JP. Τώρα μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, τελικά πέφτει παγκοσμίως στις 8 π.μ. αύριο στις 13 Αυγούστου. Για να δηλώσουμε ότι είμαστε πέρα ​​από το Hyped είναι μια μεγάλη υποτίμηση από μόνη της!

Εικόνα μέσω της Nike
Έγινε εντελώς σε καθαρούς γκρίζους τόνους, η βάση είναι κατασκευασμένη από ένα ομαλό ανοιχτό γκρι δέρμα, ενώ τα λαμπερά ασημένια πάνελ κάνουν τη μέθοδο τους στο κουτί των δακτύλων, τον αστράγαλο, το τακούνι, καθώς και το Nike Swoosh για μια αισθητική που οι sneakerheads εξακολουθούν να μιλάνε για 19 χρόνια αργότερα .

Κάτω από την Air Jordan 1, θα ανακαλύψετε μια απίστευτα άνετη μεσαία σόλα αέρα σε λευκή. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, τα χαρακτηριστικά που κόβουν το μοτίβο μπάσκετ με υπογραφή, παραμένοντας αληθινό στο στυλ OG που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη.

Εικόνα μέσω της Nike
Τι να μην αρέσει στο Nike Air Jordan 1 Vintage High Co.jp “Neutral Gray”; Ένα από τα μεγαλύτερα παπούτσια Michael Jordan X Nike της γενιάς μας, βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με το @ThesolesUpplier καθώς και @TheSolerestocks στο Twitter για την καλύτερη δυνατότητα σας για μπάτσο! Ας καταλάβουμε αν θα πάτε για αυτά, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, εδώ είναι όταν μπορείτε να αστυνομεύσει ο Αεροπορικός Ιορδανία 1 vintage υψηλό OG “Midnight Navy”!

Εικόνα μέσω της Nike

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *