Πάρτε μια καλύτερη ματιά στο νέο Nike Air Max 270 React ‘Beige Orange’

Οτιδήποτε για να συμμορφωθεί με το ON από αυτό το ντεμπούτο εισάγετε το Air Max 270 αντιδρά το ‘Bauhaus’ Δείτε αυτό το τελευταίο χρώμα. Εισήγαγε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ως “αποκλειστικά μέλη”. Αν και τα περισσότερα μεγέθη είναι τώρα έτοιμα για αρπαγές.

Εδώ παίρνουμε μια καλύτερη εμφάνιση ως Chris Unboxes καθώς και αξιολογήσεις αυτό το καλοκαίρι βασικό χρόνο. Μείνετε κολλημένοι τη ροή Instagram του μοναδικού προμηθευτή για περισσότερα αποκλειστικά όπως αυτά!

Το Air Max 270 React ‘Beige Orange’ είναι εντελώς μοναδικό, ακόμη και σε σύγκριση με τα τέσσερα άλλα χρώματα που έχουν ξεκινήσει. Όπως αναφέρει ο Chris, αυτό το ζευγάρι διαθέτει ένα διαφανές συνθετικό κουτί toe. Είναι σαφώς ένα νεύμα για την εξαιρετικά προεξέχουσα πτυχή του React 87.

Δεν είναι η μόνη εντυπωσιακή λειτουργία, καθώς αυτό το ζευγάρι αθλείται ένα ευχάριστο χρώμα χαμηλού κλειδιού. Δεν είναι τόσο στο πρόσωπό σας όσο το «Bauhaus» όμως εξακολουθεί να εμφανίζεται ως φόρο τιμής στην αφηρημένη τέχνη του περασμένου αιώνα.

Είναι αδύνατο να unbox ένα τέτοιο σύγχρονο στυλ χωρίς να συζητήσουμε αυτό το σύστημα αέρα 270 μοιρών κάτω από τα πόδια. Όπως κάθε είδος παπουτσιών της Nike για να λειτουργήσει μια τέτοια χοντρή πλάκα αέρα, αυτό δεν απογοητεύει όταν πρόκειται για ελαφρύ μαξιλάρι!

Ως σημαντικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν θα ήταν εκπληκτικό αν το Air Max 270 ‘Beige Orange’ ήταν γρήγορο να ξεπεράσει. Αυτό είναι ένα από τα πολλά στυλ που προσφέρονται τώρα στο Nike UK!

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *