Η Nike απελευθερώνει το M2K Tekno σε ένα εντυπωσιακό ‘colourway’ gunsmoke ‘

όπως το adidas yung-1, πολλά πατέρες πατέρες τείνουν να επιλέγουν μια πολύ πιο vintage αισθητική . Ένα μάθημα στο Sneaker Styling, αυτή η χοντρή κρέπα που έπεσε πολύ για πρώτη φορά τον Απρίλιο, καθώς και τώρα παίρνει ένα makeover «gunsmoke».

Μια εκσυγχρονισμένη λαβή Ο θρυλικός μονάρχης Nike, αυτή η εντυπωσιακή χρωματιστή διαθέτει ένα άνω ζωγραφισμένο σε μια κυρίως γκρίζα σκιά. Το Tonal Branding είναι άφθονο στο πάνω μέρος του παπουτσιού, με ένα κατακόρυφο λογότυπο που χτυπήθηκε στη γλώσσα, εκτός από τρεις swooshes που εμφανίζονται στην πλευρική πλευρά του midfoot καθώς και στο κάτω μέρος του λαιμού. Ένα ισχυρό κόκκινο πλαστικό κομμάτι προσθέτει λεπτή αντίθεση με το δυναμικό παπούτσι, καθώς και η εμφάνιση ολοκληρώνεται με μια παραδοσιακή μεσαία σόλα της βασίλισσας που είναι άγγιξε με μια παύλα κόκκινου.

Παρέχεται να μειωθεί στις 30 Νοεμβρίου, το Nike M2K Tekno ‘Gunsmoke’ είναι ένα παπούτσι αστυνομικού για κάθε είδους συλλογή πάνινα παπούτσια. Στις Associated News, η Nike μόλις πρόσφατα αποκάλυψε το The Chunky Zoom 2K Sneaker!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο εδώ!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *