Η Adidas Yeezy αυξάνει 700 VX επιφάνειες σε τέσσερις χρωματισμούς

την περασμένη εβδομάδα, ο ίδιος ο Kanye West πήρε στο Twitter για να κάμψει την Adidas Yeezy αύξηση 700 VX, και τώρα, τέσσερις ποτέ-πριν-που είδε colourways έχουν εμφανιστεί online, και εμείς ‘ Πέρα από το Hyped!

Η εικόνα του Sneaker Insider @earlycop, η αύξηση του Yeezy 700 VX δημιουργήθηκε από τον σημερινό σκηνοθέτη Yeezy Design Steven Smith και τον θρυλικό σχεδιαστή υποδημάτων Christian Tresser, ο οποίος δημιούργησε τη θρυλική Nike Air Max 97. Αναδύεται σε ένα «ημι -κατεψυγμένο κίτρινο», ο οποίος πρώτα αποκαλύφθηκε Τον Σεπτέμβριο, το «Triple White», το «Triple Black» και η τολμηρή πορτοκαλί παράδοση, και οι τέσσερις χρωματισμοί κάθονται στην κορυφή των χοντρών αυξανόμενων μεσαίων, ενώ η επωνυμία 3m 700 στις πλευρές κλέβει την παράσταση.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για την Adidas Yeezy Αύξηση 700 VX, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για το παπούτσι κάτω στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, η Adidas Yeezy αυξάνεται 350 V2 ‘Glow in Dark’ έρχεται πολύ σύντομα!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *