Πάρτε μια ματιά στο πόδι στο Nike Dunk High “Fossil Rose”

Όταν αλλάζει η σεζόν, η Nike δεν σταματά ποτέ να εργάζεται για να παρέχει κομμάτια υποδημάτων που μπορούν να καλύψουν. Το Nike Dunk High, ειδικότερα, είναι μια σιλουέτα που έχει πολυάριθμες τσιμπήματα επειδή η αναβίωση του στον κόσμο των παπούτσια, με διαφορετικές διαμορφώσεις κατάλληλες για οποιαδήποτε εποχή. Τώρα προετοιμασμένη για την άνοιξη είναι το Nike Dunk High “Fossil Rose” Colourway, το οποίο έχουμε μια εμφάνιση στο πόδι εδώ!

Εάν έχετε βρεθεί στο παιχνίδι πάνινα παπούτσια για λίγο, ίσως παρατηρήσετε ότι αυτά μοιάζουν με μια χαμηλή παραλλαγή που παραμένει αναζητείται σήμερα: το Nike Dunk Low “Medium Curry”. Σε σύγκριση, θα δείτε ότι και οι δύο αθλητικές εγκαταστάσεις ασαφούς σουέτ. Ωστόσο, η πρωταρχική διαφορά είναι ότι το Dunk Low επιλέγεται για τις επικαλύψεις Tan, ενώ το Dunk High διαθέτει μια βαθμίδα πολύ ελαφρύτερο, κλίνει προς μια πολύ πιο ροζ απόχρωση.

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Οι λεπτομέρειες της επωνυμίας Nike διατηρούνται οι ίδιες: επισημασμένες γλώσσες, swooshes στους πλευρικούς και μεσαίους τοίχους, αποτυπώνουν τις πέλματα. Η ολοκλήρωση αυτών των εκπαιδευτών γυμναστικής Nike είναι διάτρητα κουτιά toe, μαξιλάρια εργαλεία μεσαίας σόλας, καθώς και μικρές καρτέλες έλξης τακουνιών.

Θα προσθέσετε το Nike Dunk High “Fossil Rose” στη συλλογή σας αυτή τη σεζόν; Βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει μπροστά από τις πιο πρόσφατες σταγόνες Nike εδώ στο μοναδικό πάροχο, αν δεν θέλετε να χάσετε τα πιο δημοφιλή ζευγάρια. Στις Associated News, το Nike Dunk High “Court Purple” έρχεται σύντομα.

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *