Είμαστε αγαπάμε το Adidas Pro Design 2G “McDonald’s All-American Game”

Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν δεν αισθάνεστε ότι αναδεικνύετε τον εσωτερικό σεφ στο σπίτι σας, καταφεύγετε επίσης σε fast-food Καθώς είμαστε όλοι ένοχοι γι ‘αυτό, ας το παραδεχτούμε. Τίποτα δεν είναι πολύ απλούστερο από το να παραγγείλετε το go-to combo στο McDonald’s επειδή είστε εξοικειωμένοι με το μενού, είτε πρόκειται για 20 πουλερικών McNugget ShareBox είτε για ένα ευχαριστημένο γεύμα, θα συνεχίσετε να καταβροχθίζετε αυτό το γεύμα. Αυτό επίσης πηγαίνει για εμάς sneakerheads, τίποτα δεν θα μας εμποδίσει να πάρουμε τα χέρια μας στις πιο περιορισμένες κυκλοφορίες πάνινα παπούτσια σχεδόν καθημερινά. Το Best Up Up είναι το Adidas Pro Design 2G “McDonald’s All-American Game”, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ερχόμενες εβδομάδες, η γερμανική ετικέτα Sportswear χαρίζει τα παραδοσιακά παπούτσια μπάσκετ σε ένα fast-food-inspired makeover καθώς και είμαστε Απολύτως το λατρεύω!

Δεν ήταν τόσο πολύ πίσω, επειδή ο κατάλογος για το επερχόμενο παιχνίδι του McDonald’s All-American αποκαλύφθηκε, ωστόσο, λόγω της συνεχούς πανδημίας Covid-19, ακυρώθηκε η εξαιρετικά αναμενόμενη αναμέτρηση καλαθοσφαίρισης υψηλού θεσμού. Από την άλλη πλευρά, τα μεγάλα νέα είναι ότι η Adidas εξακολουθεί να προχωράει στην απελευθέρωση των θεματικών πάνινα παπούτσια ως ο ευτυχισμένος μακροχρόνιος χορηγός της εκδήλωσης.

Εικόνα μέσω Okai19
Τακτοποιημένα παρασκευασμένα με ένα συνθετικό δερμάτινο επάνω μέρος, τα διάσημα δάχτυλα από καουτσούκ της Adidas εξακολουθούν να υπάρχουν όπως πάντα σε αυτή την παραλλαγή για να προσφέρουν επιπλέον προστασία από το toe, συνήθως μιλώντας αν τα χρησιμοποιείτε στο γήπεδο σκληρού ξύλου. Χρειάζεται μόνο ένα θέμα δευτερόλεπτα μέχρι να αναγνωρίσετε το χρωματισμό αυτού του ολοκαίνουριου μοντέλου Adidas Originals Pro, η κίτρινη βάση που επικαλείται γυαλιστερό είναι ένα προφανές άμεσο νεύμα στο χρωματικό στυλ του McDonald’s, καθώς και σε ακόμη περισσότερη επιθεώρηση «Θα ανακαλύψω ένα περίγραμμα του λογότυπου Golden Arches του εστιατορίου Fast-Food στο πλαίσιο της πλευρικής φτέρνας.

Εικόνα μέσω Okai19
Αλλού, η άμεση αναγνωρίσιμη τριών λωρίδων της Adidas σε μια πλευρά βυθίζεται σε έναν τραγανό κόκκινο τόνο, ο οποίος χρησιμοποιείται συνήθως από πολλές αλυσίδες γρήγορου φαγητού, όπως αναφέρεται ότι είναι ένα ξεκίνημα στις ορέξεις των ανθρώπων, καλώντας τους να δειπνήσουν ικανοποιούν την πείνα τους. Αυτό το βλέμμα συνεχίζεται στη συνέχεια σε όλο το κολάρο, εκτός από το μπροστινό μέρος, όπου το φημισμένο σύνθημα της αλυσίδας “I Lovin ‘It” έχει διευκρινιστεί. Η ολοκλήρωση του ζωντανού στυλ είναι το κυκλικό έμβλημα του McDonald’s All-American, σφραγισμένο στη γλώσσα που συνδέεται με τις λεπτομέρειες της επωνυμίας σχετικά με τις πέλματα και με το τακούνι.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το Adidas Pro Design 2G “McDonald’s All-American Game” αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν έχουμε αμφιβολίες ότι αυτές θα εισαγάγουν εξαιρετικά σύντομα. Ας καταλάβουμε ποιο ευχαριστημένο παιχνίδι γεύματος που παίρνετε με αυτά τα λάκτισμα, καθώς και ενώ είστε εδώ, καταλάβατε ότι η Adidas επαληθεύτηκε, τελικά επιστρέφει στην Ευρώπη; Για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάσετε τις κυκλοφορίες υψηλής θερμοκρασίας όπως αυτή, παραμείνετε κλειδωμένοι στο Best εδώ στο μοναδικό πάροχο για να μείνετε στην κατανόηση όλων των ημερομηνιών απελευθέρωσης του εκπαιδευτή γυμναστικής της Adidas.

Εικόνα μέσω Okai19

Εικόνα μέσω Okai19

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *