Το Yeezy βελτιώνει 700 MNVN “Flux Honey” είναι ακόμα διαθέσιμη!

Λοιπόν, σίγουρα δεν περίμενε κανείς ότι ο Yeezy βελτιώνει 700 mnvn “Flux Honey” για να καθίσει! Η τρέχουσα προσθήκη στη σειρά “Minivan” της Kanye West, αν τα 700 που θέλετε πάντα να πωλούν σε ένα δευτερόλεπτο, τότε είστε στην τύχη, καθώς αυτό πρέπει να έχει χρωματισμό εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη σε εμπόρους όπως οι απόγονοι!

Μία από τις πιο ειδικές σιλουέτες Yeezy ποτέ, η “ροή μελιού” αποικοδομεί το κλασικό παπούτσι του μπαμπά, αντικαθιστώντας το κανονικό δερμάτινο δέρμα και την κατασκευή σουέτ με αδιάβροχο νάιλον που είναι ομαλό στην αφή. Στο πλευρικό πλευρικό τοίχωμα θα βρείτε ένα τεράστιο “700” που είναι επικαλυμμένο με αντανακλαστικό 3m, ενώ η μεσαία πλευρά έχει μείνει κενή. Το σύστημα απεριόριστης κορυφής του Ye κάνει μια εμφάνιση εδώ, φέρνοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τη ρύθμιση που βρίσκεται σε μοντέλα όπως το QNTM.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Φυσικά, δεν θα ήταν ένα MNVN χωρίς την προσθήκη ενός Adidas να βελτιώσει την μεσαία σόλα. Βαμμένο σε ένα μαύρο χρωματικό σχέδιο, αυτά είναι καλύτερα για τις υγρές και θυελλώδεις εβδομάδες μπροστά. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, η συν-επωνυμία λεπτομερειών μπορεί να βρεθεί στην εσωτερική εσωτερική εσωτερική, οριστικοποίηση του άλλου κόσμου σχεδιασμού.

Διατίθεται τώρα στο COP στο Offspring, το Adidas Yeezy βελτιώνει 700 MNVN “Flux Honey” είναι ένα εγγυημένο must-have για οποιαδήποτε εποχιακή περιστροφή! Ενημερώστε μας αν καταφέρατε να ασφαλίσετε το μέγεθός σας και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο Yeezy να βελτιώσετε το 700 “Wash Orange”!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *