Το Air Jordan 13 “Red Flint” αναδιαμορφώνει ένα παραδοσιακό

Είτε είστε ένα παλιό σχολικό sneakerhead είτε είστε αρκετά νέοι στο παιχνίδι, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ακούσει για το Air Jordan 13 “Flint” . Ένα από τα πιο εικονικά παπούτσια Jumpman που έγιναν ποτέ, έκανε το μεγάλο ντεμπούτο του μέχρι το 1997. Τώρα, μοιάζει με το παραδοσιακό είναι να πάρει μια αναθεώρηση με την επερχόμενη Air Jordan 13 “Red Flint”, καθώς και είναι φλογερό ζεστό.

Εμπνευσμένο από την παλέτα χρωμάτων του Chicago Bulls, το “Red Flint” μπορεί να υπερηφανεύεται για το ακριβές κτίριο του ίδιου υλικού με το OG. Με την υπογραφή του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος που περιορίζει τα πλευρικά και τα μεσαία πλαϊνά πάνελ, το γκρίζο σουέτ “Flint” κάνει επίσης μια εμφάνιση για αυτή την εξαιρετική αισθητική που το AJ13 είναι γνωστή.

Εικόνα μέσω s.sam.group

Εικόνα μέσω s.sam.group
Το τραγανό λευκό δέρμα χαρίζει το κουτί των δακτύλων καθώς και τη γλώσσα συνολικά με το κεντημένο branding Jumpman, καθώς και το στρογγυλοποίηση όλων είναι το θρυλικό οικολογικό σήμα μάτι της γάτας που βρίσκεται στο Air Jordan 13 από την Dot Dot.

Αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το Nike Air Jordan 13 “Red Flint” καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε τι σκέφτεστε για αυτό το χρώμα, καθώς και σε σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux” έχει αποκαλυφθεί!

Εικόνα μέσω s.sam.group

Εικόνα μέσω s.sam.group

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *