Το Human Made X Adidas Forum περιλαμβάνει μια βελτίωση σόλας

μετά την επωνυμία των τριών λωρίδων αναβίωσε τα διάσημα παπούτσια μπάσκετ από την καταχώριση των αρχειοθετημένων σιλουέτας του 1984, το φόρουμ adidas έχει καταλήξει να είναι πολύ πιο αναγνωρισμένη . Σε λίγους μόνο μήνες, το παπούτσι μπάσκετ χαμηλής κορυφής έχει συγκεντρώσει ένα σημαντικό επίπεδο διαφημιστικής εκστρατείας για την vintage αισθητική του καθώς και το ίδιο λειτουργεί ως κενός καμβάς για τις φτωχές συνεργασίες του φόρουμ Bunny X Adidas. Όπως και με πολλά προεξέχοντα μοντέλα υποδημάτων, είναι βέβαιο ότι θα πάρει μερικά χρώματα καθώς και αναβαθμίσεις, καθώς και αυτό το τρέχον πείραμα είναι αυτό που πρέπει σίγουρα να προωθήσετε, καθώς φαίνεται ότι ένας δημιουργός του μπάνιου Tomoaki Nagao, πολύ καλύτερα κατανοητό ως Nigo, έχει αφήσει τη δημιουργικότητά του να ρέει ελεύθερα στο ανθρώπινο φόρουμ X Adidas.

Ένας εξαρτημένος από πάνινα παπούτσια θα παρατηρούσε ότι αυτό το φόρουμ Adidas Low διατηρεί όλα τα αρχικά του χαρακτηριστικά σε όλο το άνω, κυρίως μιλώντας για τον ρυθμιζόμενο μπροστινό ιμάντα, αν και μια καλύτερη ματιά στις επίσημες εικόνες δείχνουν ότι ολόκληρη η βάση βρίσκεται στην κορυφή μιας βελτίωσης της μεσαίας σόλας που όλοι μας καταλαβαίνουν Εκτός από την αγάπη, υποδεικνύοντας ότι το μαξιλάρι καθώς και η άνεση είναι βελτιστοποιημένη στο μέγιστο σε αυτό το ζευγάρι.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Τα στρώματα γίνονται σε δερμάτινα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε όλο το γκρι, σε αντίθεση με τις ζωντανές κόκκινες προβολές στο σουέτ με τα τρία πλαϊνά τοιχώματα, το ζωντανό θέμα της ανθρώπινης καρδιάς που εκτυπώνεται στον πλευρικό αστράγαλο, καθώς και άλλα κρίσιμα στοιχεία όπως η κάλτσα πλοίο της γραμμής. Οι θρυλικοί εκπαιδευτές γυμναστικής Adidas είναι συνολικά με επιπλέον λεπτομέρειες συν-μάρκα, όπως το λογότυπο Trefoil στη γλώσσα, καθώς και το σύνθημα της διακεκριμένης ιαπωνικής ετικέτας “για φουτουριστικούς εφήβους” που έχουν τυπωθεί στους σταθεροποιητές της τακτικής φτέρνας

Εάν επιδιώκετε να προσθέσετε το Human Made X Adidas Forum Low Grey Collegiate στη συλλογή σας, στη συνέχεια κρατήστε το κλειδωμένο στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή, καθώς είναι διατεταγμένα για απελευθέρωση στις 23 Απριλίου μέσω της εφαρμογής Adidas Afferified App As καθώς και άλλοι επιλέγουν τους εμπόρους παγκοσμίως. Μείνετε στο βρόχο όλων των ημερομηνιών απελευθέρωσης Adidas εδώ, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να λάβετε την πρώτη σας ματιά στο Adidas Ultra Apploom 6.0!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *