Το Nike Air Max III εξακολουθεί να είναι σε απόθεμα στους απογόνους!

Το Nike Air Max III ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς σταγόνες της περασμένης εβδομάδας, καθώς και πραγματικά δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί! Το Air Max III είναι το αρχικό όνομα του AM90, καθώς ήταν το τρίτο ζευγάρι για να λειτουργήσει ορατή τεχνολογία Air Max.

Ντυμένος με το vintage Laser Blue Colorway, το ζεύγος παρουσιάζει αιώνια τα vibes Nike, καθώς και εγγυάται ότι θα φανεί άψογα καθαρά με όλα τα είδη των ρούχων. Το καλύτερο μέρος όλων αυτών είναι ότι εξακολουθεί να υπάρχει σχεδόν ένα πλήρες μέγεθος που τρέχει στους απογόνους!

Εικόνα μέσω απογόνου
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το παραδοσιακό στυλ με επένδυση φαίνεται πολύ καλύτερο από ποτέ, με αποχρώσεις λευκού, γκρι, μαύρου και μπλε που παράγει μια αίσθηση vintage ’90s. Το λογότυπο SWOOSH της Nike είναι περικομμένο σε τυπικό στυλ AM90, καθώς και τρέχει τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές, με το συγκεκριμένο μέγιστο branding Air Max που υπάρχει στη γλώσσα καθώς και στη φτέρνα.

Underfoot, ένα μεγάλο ορατό σύστημα αέρα είναι παρόν κάτω από τη φτέρνα, που είναι εγκλεισμένη με το περιβάλλον κασέτας υπογραφής AM90, μια λειτουργία που μόλις πρόσφατα αναδημιουργήθηκε για το Air Max 2090. με ολοήμερη φθορά.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αν σας αρέσει το Nike Air Max III όσο και εμείς, τα μεγάλα νέα είναι ότι εξακολουθεί να προσφέρεται στον αστυνομικό αυτή τη στιγμή στους απογόνους! Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία νέα καθώς και ενημερώσεις, καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε το Nike Air Max 95 από την AZCaptures!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *