Τρεις κλασικές χρωστικές Nike Dunk θα ξαναρχίσουν ως μέρος της συλλογής “Next Nature”

Nike Dunks εξακολουθούν να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σιλουέτες στην αγορά καλύτερα τώρα, χωρίς αμφιβολία. Γιατί λοιπόν να μην τα κάνετε βιώσιμα; Η Nike κάνει ακριβώς αυτό. Στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου έργου “Next Nature”, 3 Classic Nike Dunk Colourways (“Black/White”, “White/Sail” και “Pale Coral”) που είναι κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Το ίδιο το Dunk είναι ένα κλασικό πάνινο παπούτσι μπάσκετ που αντιμετωπίζει σήμερα μια τεράστια αναβίωση στη δημοτικότητα. Εισήχθη για πρώτη φορά το 1984 και αναπτύχθηκε από τον Peter Moore. Ενώ υπάρχουν πολλά νέα χρωματιστά που κυκλοφορούν τακτικά, πολυάριθμες sneakerheads μεταφέρονται μετά από εύκολα κλασικά, έτσι ώστε αυτές οι νέες παραλλαγές θα τους κάνουν πολύ πιο διαθέσιμες για όσους θέλουν να προσθέσουν στη συλλογή τους.

Εικόνα μέσω Nikenike Dunk Low “Black/White” Επόμενη φύση

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikenike Dunk Low “White/Sail” Επόμενη φύση

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Και τα τρία ζεύγη θα δημιουργηθούν από δύο τόνους Flyleather και θα παρουσιάσουν κλασικά επένδυση σε όλο το πάνω μέρος. Τα λογότυπα της Nike Swoosh εμφανίζουν μαζί με την κλασική επωνυμία Nike που βρίσκεται και στη γλώσσα και στα τακούνια. Ένα διάτρητο κιβώτιο δακτύλων τελειώνει την εμφάνιση, ενώ όλα αυτά κάθεται πάνω από μια μονάδα αλέσεως καουτσούκ που κρύβει άφθονο μαξιλάρι για να εγγυηθεί ότι ποτέ δεν θα θελήσετε να βγείτε από αυτά.

Εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας σε οποιοδήποτε από αυτά τα επερχόμενα 3 ζευγάρια, τα καλά νέα είναι ότι έχουν μια ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει οριστεί για τις 3 Νοεμβρίου σε επιλεγμένους λιανοπωλητές. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλες τις ενημερώσεις του sneaker που χρειάζεστε στη ζωή σας και ενώ είστε εδώ δείτε κάποιες άλλες ιστορίες όπως οι πρώτες διαρροές εικόνων του off-White X Nike Air Force 1 Mid Mid Mid !

Εικόνα μέσω Nikenike Dunk Low “Pale Coral” Επόμενη φύση

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikenike Dunk Low “Black/White” Επόμενη φύση

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *