Περισσότερες επιφάνειες πληροφοριών απελευθέρωσης για το Travis Scott x Air Jordan 1 χαμηλό “αντίστροφη mocha”

που θεωρώντας ότι ήταν πολύ εκτεθειμένοι τον περασμένο μήνα, η γειτονιά του sneaker δεν ήταν τίποτα ωστόσο προωθημένο για το Travis Scott X Air Jordan 1 Low Low “Αντίστροφη Mocha”. Βρίσκεται στα πόδια του Stormi ένα απόγευμα Σεπτεμβρίου, έχουμε τώρα πολύ περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορίας για το πότε πρέπει να περιμένουμε ότι αυτή η περιζήτητη συνεργασία θα χτυπήσει τελικά τα ράφια.

Με βάση το Travis Scott X Air Jordan 1 χαμηλό “mocha” από το 2019, ό, τι και αν είναι εδώ στην πραγματικότητα μόλις αναστρέφεται για να παράγει ένα εντελώς νέο χρωματικό σχέδιο. Εργάζοντας πάνω από μια βαθιά καφέ βάση, τραγανό λευκό δέρμα περιτυλίγματα γύρω από το υπόλοιπο του Air Jordan 1 Low’s Upper για μια όμορφα αντιπαραθέτηση εμφάνιση. Το branding “Cactus Jack” είναι κεντημένο στην αριστερή φτέρνα, ενώ το θρυλικό φτερωτό μπάσκετ μπορεί να ανακαλυφθεί στα δεξιά.

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για το “Reverse Mocha” χωρίς να αναφέρετε το αναστρέψιμο Nike Swoosh στις πλευρές. Αυτό το στυλ δεν έχει παρουσιαστεί στα Medials, όμως, χρησιμοποιώντας μια αξιοσημείωτη ασύμμετρη αισθητική που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει το κεφάλι για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, το Travis Scott X Nike Air Jordan 1 χαμηλό “αντίστροφη mocha” θα προσγειωθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι 2022, καθώς και πολύ πιθανό να μειωθεί μαζί με ένα ακόμη χρωματιστό. Ας καταλάβουμε αν σας αρέσει αυτό στο OG, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Travis Scott X Nike Air Max 1!

Εικόνα μέσω ph__community
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *