Πάρτε το καλοκαίρι έτοιμο Nike Air Max 95 ‘Amarillo’ για μόλις £ 85!

Είτε σχεδιάζετε να ψύχετε δίπλα στη θάλασσα είτε να κάνετε μεγάλες περιπάτους στην παραλία, το Nike Air Max 95 ‘Amarillo’ είναι το καλύτερο πάνινο παπούτσι για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένας εκπαιδευτής γυμναστικής Must-COP για οποιοδήποτε είδος συλλογής εκεί έξω, μπορείτε τώρα να πάρετε ένα ζευγάρι για μόλις £ 85 πάνω από την τεράστια πώληση της μεσαίας σεζόν του Offspring!

Εργάζοντας μια εξαιρετικά καθαρή λευκή τοποθέτηση μαζί, το μοναδικό ανώτερο ξεθωριάζει από ένα εντυπωσιακό κίτρινο στην κορυφή, σε ένα καθαρό ανοιχτό γκρι στη μέση, όλη τη μέθοδο σε ένα μυστικό μαύρο στο κάτω μέρος. Εμφανίστε το branding της γλώσσας, εκτός από τις φυσαλίδες αέρα που λειτουργούν στην μεσαία σόλα, παρέχοντας sneakerheads με άνεση που είναι αξέχαστη καθώς και μαξιλάρι που είναι ασυναγώνιστο.

Διατίθεται τώρα από τους απογόνους, το Nike Air Max 95 ‘Amarillo’ είναι τώρα προς πώληση για μόλις £ 85, οπότε φροντίστε να είστε αστυνομικός ενώ είναι ακόμα διαθέσιμος! Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Nike!

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *