Ελέγξτε αυτό το unreleased de la soul x nike sb dunk dunk χαμηλά

Το Nike SB Dunk Low έχει απολαύσει μια ξαφνική αναζωπύρωση από αργά χάρη σε εικονίδια στυλ όπως ο Travis Scott. Πρώτα αποκαλύφθηκε το 1985, το παπούτσι έχει δει μια ζωντανή ιστορία τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, και τώρα, ρίχνουμε μια ματιά σε ένα ζευγάρι undreleased de la soul x nike sb dunk χαμηλά, και είναι παράξενη φωτιά!

Εικόνες Ευγενική προσφορά του έργου καταστήματος αποστολής Blitz, το δείγμα εμπνεύστηκε από το άλμπουμ του De La Soul του 2001, AOI: Bionix. Προσγείωση σε μια φουτουριστική ασημένια παλέτα που μοιάζει να έχει ληφθεί κατευθείαν από το εξώφυλλο του άλμπουμ, ολόκληρο το άνω είναι κατασκευασμένο από ένα λαμπερό δερμάτινο δέρμα. Γύρω από τη φτέρνα, το όνομα του άλμπουμ είναι κεντημένο σε μια αντίθετη μαύρη απόχρωση, ενώ οι συμπληρωματικοί τόνοι φτάνουν στα κορδόνια και την εξωτερική σόλα από καουτσούκ.

Ενώ το μη κυκλοφορούμενο παπούτσι έχει επιπλέει γύρω από τα φόρουμ τα τελευταία χρόνια, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτή είναι η καλύτερη ματιά μας στο de la soul x nike sb dunk χαμηλά! Ενημερώστε μας αν θα το έχετε προσθέσει στη συλλογή σας την ημέρα και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Nike!

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *