Το Spring-Ready Nike Air Max 95 SP “Hyper Violet” είναι τώρα μόλις £ 80!

Όταν το Nike Air Max 95 SP “Hyperial Violet” αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, τα σαγόνια μας έπεσαν κυριολεκτικά στο πάτωμα. Ένα ειδικό έργο από το Swoosh, αυτό το πολύχρωμο θαύμα ήταν σε αντίθεση με οτιδήποτε είχαμε δει πριν, και γνωρίζαμε αμέσως ότι ήταν ένας μπάτσος. Εάν ακόμα δεν έχετε προσθέσει αυτά στην περιστροφή σας, τώρα είναι η ευκαιρία σας, καθώς έχουν μειωθεί σε £ 80 πάνω από τους απογόνους!

Σχεδιασμένο από τον Sergio Lozano πίσω το 1995, ο σχεδιασμός του AM95 παρέμεινε αμετάβλητος από τότε. Εδώ, είναι ζωγραφισμένο σε διάφορα χρώματα συγκρούσεων για μια τρελή εμφάνιση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Χαμογελώντας από κόκκινο σε κίτρινο έως μπλε σε μοβ στις πλευρικές και μεσαίες πλευρές, θα βρείτε ακόμη και ένα άγγιγμα του denim σε όλο το κουτί toe για ένα σχεδόν απογοητευμένο αισθητικό.

Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Ένα επιπλέον chunky midsole αέρα κάθεται κάτω από την ολοκληρωμένη από μια εξωτερική εξωτερική σόλα από καουτσούκ και στρογγυλοποιώντας όλα αυτά είναι ένα ζευγάρι funky από ανοξείδωτο χάλυβα deubrés, ένα που απεικονίζει έναν ήλιο και το άλλο που διαθέτει μια καρδιά, τοποθετώντας μια τεράστια έμφαση σε καλούς δόνους.

Επικεφαλής επάνω στους απογόνους Αν θέλετε το Nike Air Max 95 SP “Hyperiolet” στη συλλογή σας! Το τέλειο παπούτσι για την άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες μπροστά, χρειάζεστε αυτά τώρα! Αν ψάχνετε για περισσότερα κλέβουν, ελέγξτε αυτά τα είκοσι έκτακτα πάνινα παπούτσια Nike που είναι όλα κάτω από £ 100 σε απογόνους!

Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *